Колеги имам следното питане: имам 2 чифта кори искам да взема от едните тапицерията и да я сложа на другите. Някои правил ли го е, и ако е да как става? Според мене без автотапицер е мисията невъзможна. И ако някои е правил същата процедура с помоща на такъв да даде някакви кординати и да каже колко му е излязло. Ето за кое става въпрос:
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тапицерия на врати
Collapse
X
-
Това е захванто с едни пласмасови нитчета за кората. Разкапсоловаш ли ги веднъж после е голямо приключение.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Ей такива клещички ти трябват за нитчетата, че да може после да ги сложиш пак.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКолеги имам следното питане: имам 2 чифта кори искам да взема от едните тапицерията и да я сложа на другите. Някои правил ли го е, и ако е да как става? Според мене без автотапицер е мисията невъзможна. И ако някои е правил същата процедура с помоща на такъв да даде някакви кординати и да каже колко му е излязло. Ето за кое става въпрос:Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
4 такива кори досега съм разлепял, с голи ръчички, хващам и отпарям, подсле ги плескам на новите места с силикон от 3 кинта, и никакви ядове.......естествено не ви пречи да го направите по цивилизовано, това което искам да намекна е че всеки може да си го направи сам, без да кара корите при висококвалифициран тапицер, или каквото и да е там......обратния монтаж е даже още по лесен......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение4 такива кори досега съм разлепял, с голи ръчички, хващам и отпарям, подсле ги плескам на новите места с силикон от 3 кинта, и никакви ядове.......естествено не ви пречи да го направите по цивилизовано, това което искам да намекна е че всеки може да си го направи сам, без да кара корите при висококвалифициран тапицер, или каквото и да е там......обратния монтаж е даже още по лесен.......Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕдното му зех страха утре ще си играя с останалите. Мисля че ще станат нещата.
П.С. Ако прецакам нещо вие ще сте виновни
Действай и не се притеснявайAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Колега the_cleaner Тия старите кори ако не ти трябват или поне едната, ако може да ми ослужиш, че ми трябва за шаблон и да си направя за 147-цата кожени за вратитеЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАбе аз искам да му покажа на тапицера тези, както той ги нарече "баклавички" и да ми ги направи подобни, но на кората на 147-цата.
Comment
-
Винаги съм се чудел защо на 147 преди фейс лифта не са сложили кожа на вратите, а иначе колите са с кожени салони, не е да кажеш да е била с текстилен салон и да е присаждан кожения допълнително....Някаква недосмислица е това според мен
Таа отговора е НЕ, не е с кожа на вратитеза мое съжаление...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment